ROMANYA - BULGARİSTAN TURU 2 GECE Tur Programı

Çift Doz Aşı Olmayan Misafirler PCR Test Yaptırmak Zorundadır.

1.Gün İSTANBUL – BÜKREŞ

20:30 Kadıköy Evlendirme Dairesi 21:00'de Mecidiyeköy Migros Önü, 22:00'de Ömür Plaza önünden hareket, Hamzabeyli sınır kapısına doğru hareket. Burada gümrük ve pasaport işlemlerinin ardından Bulgaristan’a giriş yapıyoruz. Gece yolculuğumuzun ardından sabah saatlerinde Romanya’ya Rusçuk/Giurgiu Kara Hudut kapısına ulaşıyoruz, Pasaport ve  gümrük işlemlerinin ardından  Romanya’ya ulaşıyoruz.

 

2.Gün BÜKREŞ

Sabah saatlerinde Romanya sınır geçişimizin ardından yolumuza Romanya topraklarında devam ederek Bükreş'e varış. Varışımızın ardından şehir turuna başlıyoruz. Bükreş’in en güzel ve en hareketli merkezi Cumhuriyet Meydanı, Büyük Kütüphane, Zafer Takı, Bükreş Üniversitesi binası, Milli Tiyatro, Çavuşesku döneminde yaptırılan Parlamento Binası, Kraliyet Sarayı, Kretzulescu ve Stavropoleos kiliseleri panoramik olarak görülecek yerlerdir. Verilecek serbest zamanın ardından rehberimizin bildireceği toplanma saatine kadar serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz Romanya’nın her bir bölgesinden getirilmiş köy evlerinin sergilendiği  ekstra olarak Köy Müzesi turuna katılabilirler.Turumuzun ardından otelimize transfer ve odalara yerleşme.Toplanma, otelimize transfer ve odalara yerleşme.  Geceleme otelimizde.

Köy Müzesi: 10 Euro

3.Gün BÜKREŞ

Kahvaltımızın ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz tarafından ekstra olarak düzenlenecek Braşov-Sinaia-Bran-Drakula Şatosu turuna katılabilirler.Turumuza, filmlere ve romanlara konu olmuş Transilvanya bölgesi ile başlıyoruz. Günümüzde tarihi dokusunu halen koruyabilmiş yerleri göreceğimiz bu turda ilk olarak Sinaia’da bulunan Peles Kalesi ve Şatosu’nu göreceğiz. Ardından Bran’da yer alan efsanevi Drakula Şatosu’nu ziyaret ediyoruz. Buradaki turumuzun ardından Braşov’a hareket ediyoruz. Varışın ardından yapacağımız panoramik turda; Sfatului Meydanı, Muresenilor Evi Müzesi, Tarih Müzesi, Kara Kilise ve şehir surları görülecektir. Rehberimizin vereceği serbest zamanın bitiminde Bükreş’e ve otelimize transfer. Geceleme otelimizde

Braşov-Sinaia-Bran-Drakula Şatosu Turu: 40 Euro

4.Gün BÜKREŞ - İSTANBUL

Sabah kahvaltı ve odaların boşaltılmasının ardından yola çıkıyoruz. Rusçuk üzerinden  Veliko Tırnova’ya  doğru yolumuza devam ediyoruz. Otantik şehir Veliko Tırnova’da kale önünde vereceğimiz fotoğraf ve serbest yemek molamızın ardından İstanbul’a dönüş yolculuğumuz başlıyor. Stara Zagora –Yambol güzergahı takip edilerek sınır kapısına varış. Pasaport ve gümrük işlemleri sonrası  Edirne - Çorlu karayolu takip edilerek  İstanbul’a varış. Bir sonraki bzctur organizasyonunda görüşmek dileği ile hoşçakalın

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları

    Söğütlüçeşme Cad. Bulvar Çarşısı No:70 Kat:6 Kadıköy/İstanbul
    0850 302 83 19


    Bu çıktı 27.04.2024 06:20 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.