EGE TURU 1 GECE Tur Programı

1.GÜN İSTANBUL HAREKET

22:00 İncirli Alfemo Önü

22:15 Mecidiyeköy Mado Pastanesi

22:45 Kadıköy Evlendirme Dairesi önü

23:15 Kartal Köprüsü

00:00 İzmit Eski Perşembe Pazarı Önü

2. GÜN ÇEŞME – ILICA – ALAÇATI YÜZME MOLASI

Bursa – Balıkesir güzergahını takip ederek, gece yolculuğumuz ile Çeşme`ye hareket ediyoruz.
Çeşme`de gezimize ilk olarak Çeşme Kalesi ile başlıyoruz. Kalenin muhteşem manzarası eşliğinde rehberimizin anlatımını dinliyoruz. 1528 yılında Kanuni Sultan Süleyman tarafından yaptırılan Kervansarayı görüyoruz.
Sonrasında Çeşme Meydan'da serbest zamanımızın ardından Ilıca`ya geçiyoruz. Burada özel bir plajda (giriş, şezlong, şemsiye ekstra)
serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz için yüzme molamızın ardından Alaçatı`ya hareket ediyoruz. Alaçatı`nın en güzel yerel ürünlerini ve keyifli hediyelikleri alabileceğimiz Alaçatı Pazarı, Alaçatı`nın meşhur sokakları ve Rum mimarisi ile Osmanlı mimarisinin birleştiği sokakları geziyoruz. Vereceğimiz serbest zaman sonrasında Kuşadası’nda bulunan otelimize hareket ediyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.
Dileyen misafirlerimz ile Kuşadası nın eğlenceli gece hayatını yaşıyoruz.(ekstra)

Sabah Kahvaltısı: Yol üstü tesislerde ekstra

Öğlen Yemeği: Rehberimizn belirleyeceği yerde veya serbest olarak ekstra

Akşam Yemeği: Otelimizde alınacak olup tur ücretine dahildir.

Konaklama: Kuşadası veya Didim 3* 4* Oteller

3.GÜN KUŞADASI – DİDİM  YÜZME MOLASI – BAFA GÖLÜ

Otelimizde alacağımız açık büfe sabah kahvaltısı sonrasında, Türkiye nin eşsiz plajlarından birine sahip olan,altın parıltısında kumsalıyla ünlü masmavi büyülüyeci güzellikteki sığ denizi ile ünlü Doğuda Muğla il sınırı,Güllük Körfezi ve Akbük Koyu,batıda ve güneyde Ege Denizi,kuzeyde Bafa Gölü ve Menderes Nehri ile sınırlanmış bir yarımada şeklinde olan Didim e hareket ediyoruz.İl durağımız Antik Çağ ın en önemli merkezlerinden olan Apollo Tapınağı.Anadolu nun ayakta kalmayı başarmış en uzun sütunları bu haklı ünü hakediyor.Rehberimizin bilgilendirmesi ve gezimiz ardından eşsiz mavilikteki serin sular bizleri bekler..Deniz , Altınkum ve güneşin tadını çıkarmak üzere sertbest zaman.Rehberimizin vereceği saatte buluşarak araçtaki yerimizi alarak İstanbul a yolculuğumuz başlıyor.Akşam üzeri saatlerinde güzel manzarası ile Bafa Gölü sizlere güzel fotoğraflar sumacak.Burada alacağımız yemek sonrası (ekstra) yolculuğumuza devam ediyoruz.Yol üzerinde vereceğimiz kısa molalar ardından geç saatlerde
siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalarda bırakarak yeni bir bzctur organizasyonunda buluşmak üzere ayrılıyoruz.

Sabah Kahvaltısı: Otelimizde alınacak olup tur ücretine dahildir.

Öğlen Yemeği: Rehberimizn belirleyeceği yerde veya serbest olarak ekstra

Akşam Yemeği:Bafa Gölünde ekstra.

Konaklama: bu gece konaklama yoktur.

Kalkış Yerleri: 22:00 İncirli Alfemo Önü 22:15 Mecidiyeköy Mado Pastanesi 22:45 Kadıköy Evlendirme Dairesi önü 23:15 Kartal Köprüsü 00:00 İzmit Eski Perşembe Pazarı Önü
PROGRAM
ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları

    Söğütlüçeşme Cad. Bulvar Çarşısı No:70 Kat:6 Kadıköy/İstanbul
    0850 302 83 19


    Bu çıktı 28.03.2024 18:38 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.