LİKYA TURU (FETHİYE) 3 GECE Tur Programı

LİKYA (FETHİYE) TURU 3 GECE

3 GECE OTEL KONAKLAMASI

YAZ TATİLİN VAZGEÇİLMEZİ FETHİYE LİKYA TURU

 

4 Tane Mavi Yolculuk Tekne Turları

(Kekova - Dalyan - Oniki Adalar Tekne Turları)

2 Tekne Turu Dahil
Kekova, Dalyan, Oniki Adalar
Azmak Çayı, Gökova Körfezi 
Saklıkent'te Rafting Heyecanı

3 Gece Fethiye Konaklama

Mavi İle Yeşilin Buluştuğu Kıyılara Yolculuk
Doğa, Tarih, Deniz, Kum, Güneş, Heyecan

1.GÜN: HAREKET  

Değerli misafirlerimiz,

21:00 Bakırköy İncirli Alfemo Önü

21:30 Mecidiyeköy Teknosa Önü

22:30 Kadıköy Evlendirme Dairesi

23:30 Gebze Center

00:00 İzmit Perşembe Pazarı

hareket ile gece yolculuğumuza başlıyoruz.

 

2.GÜN: GÖCEK - DALYAN TEKNE TURU – İZTUZU PLAJI YÜZME MOLASI – CARETTA & CARETTA  - KAUNOS KRAL KAYA MEZARLARI – KATRANCI KOYU – ÖLÜDENİZ

Otobüsümüzde sizlere ikramlarımız eşliğinde Bursa – Balıkesir – İzmir güzergâhını takiben Kuşadası  - Selçuk'a hareket ediyoruz. Sabah 08.30 – 09.00 saatleri arasında Selçuk’ta vereceğimiz kahvaltı molamızın (ekstra) ardından Dalyan’a doğru yola çıkıyoruz. Dalaman ve Ortaca üzerinden geçip Karia Uygarlığı’nın önemli kentlerinden biri olan Kaunos Antik Kenti’nin karşısında, bugün balık kapanlarıyla meşhur Dalyan kasabasından Dalyan Tekne Turumuza (1.Tekne Turu) çıkıyoruz.(Dalyan Tekne turu Fiyata Dahildir.) Sazlıklar arasından geçerek M.Ö. 4. yy. tarihlenen Dalyan’ın simgesi Kaunos Kral Kaya Mezarlarını (Panoramik) görüyoruz. Caretta-Caretta Kaplumbağalarının Akdeniz’deki en önemli üreme alanı olan İztuzu Plajında yüzme molası Katrancı Koyunun güzel manzarasını görerek ve fotoğraflarını çekerek, sevdiğini azgın dalgalarda yitiren ve onsuz yaşayamayacağını anlayıp kendini Babadağ’dan aşağıya atan Belcekız’ın hüzünlü efsanesinden adını alan Belcekız Koyunu görüp, Ölüdeniz’de yüzme molası veriyoruz. Ölüdeniz’deki keyifli dakikaların ardından otelimize geri dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

Sabah Kahvaltısı: Yolumuz üzerinde Mola tesisinde ekstra

Öğlen Yemeği: Dalyan Tekne turumuzda ekstra olarak alınacak

Konaklama Akşam Yemeği: Fethiye Pırlanta Otelinde veya Boncuk Otel alınacak. Tur ücretine Dahildir.

3.GÜN: KAPUTAŞ PLAJI - KEKOVA TEKNE TURU - ÜÇAĞIZ  – BATIK ŞEHİR  – KALKAN – SİMENA KALESİ – MEİS ADASI - KAŞ

Sabah otelimizde alınan açık büfe kahvaltı sonrası, antik dönemde Xanthos Çayı olarak bilinen ve halk arasın da Sarı Çay olarak da adlandırılan Eşen Çayı ile bütünleşen 18 km’lik Saklıkent Kanyonunda, buz gibi suya ayaklarımızı sokarak keyifli bir yürüyüş yapıyoruz. Soğuk suya doyamayan misafirlerimiz ise Karaçay Nehri üzerinde 5 km parkurda şişme botlarla rafting yapabilirler. (Ekstra) .  Kınık - Kalkan güzergâhını takip ederek Dünyanın en güzel plajlarından biri olarak kabul edilen Kaputaş Plajı’nda otopark müsaitlik durumuna göre fotoğraf molası veriyoruz. Sonrasında Kaş üzerinden Üçağız Köyü’ne gidiyor ve Kekova Tekne Turumuza (2. Tekne Turu) çıkıyoruz. (Kekova Tekne Turu Fiyata Dahildir.) Tekne turumuzda Anadolu’nun en küçük tiyatrosunu barındıran Simena Kalesini ve denizin içindeki lahitleri uzaktan görüp fotoğraflama imkânı bulacağız. Ayrıca Kekova Adası, Batık Şehir, Hamidiye Koyu, Tersane Koyu bu turumuzda başlıca göreceğimiz yerler olacak. Bu noktalarda vereceğimiz yüzme molaları sonrasında otelimize dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

Sabah Kahvaltısı: Fethiye Pırlanta Otelinde alınacaktır.

Öğlen Yemeği: Kekova Tekne Turunda ücrete dahildir.

Konaklama Akşam Yemeği: Fethiye Pırlanta Otelinde veya Boncuk Otel alınacak. Tur ücretine Dahildir.

4.GÜN: TAM GÜN ONİKİ ADALAR MAVİ YOLCULUK TEKNE TURU – KIZIL ADA – GÖCEK ADASI -  KATRANCI ADASI – ŞÖVALYE ADASI – FETHİYE ŞEHİR MERKEZİ – YAMAÇ PARAŞÜTÜ

Sabah otelimizde alınan açık büfe kahvaltı sonrası serbest zaman dileyen misafirlerimiz  1975 m. yükseklikteki Babadağ’da Yamaç Paraşütü (Paragliding) yapma fırsatı bulabilirler (Ekstra). Fethiye’nin ve Göçek’in birbirinden güzel koy ve adalarında yunuslar gibi özgürce yüzebileceğimiz, maviyi ve yeşili bir arada görmeye doyacağımız Oniki Adalar Tekne Turumuza (3. Tekne Turu) çıkıyoruz. (Oniki Ada Tekne Turu Ekstra) Tekne turumuzda Kızıl Ada, Göcek Adası, Tavşan Adası, Yassıcılar Adası, Katrancı Adası, Şövalye Adası başlıca göreceğimiz yerler olacak. Bu noktalarda vereceğimiz yüzme molaları sonrasında tekne turumuzu tamamlıyoruz. Tekne turu dönüşünde Fethiye şehir merkezinde serbest zaman verip otelimize geri dönüyoruz. Aksam yemeği ve konaklama otelimizde. Akşam dileyen misafirlerimizle Fethiye Barlar Sokağı Turuna gidiyoruz. (Ekstra)

Sabah Kahvaltısı: Fethiye Pırlanta Otelinde alınacaktır.

Öğlen Yemeği: ekstra olarak katılım sağladığınız ekstra gezide veya serbest olarak alınır.

Konaklama Akşam Yemeği: Fethiye Pırlanta Otelinde veya Boncuk Otel alınacak. Tur ücretine Dahildir.

5.GÜN: AZMAK ÇAYI  – GÖKOVA KÖRFEZİ TEKNE TURU – AKYAKA KASABASI -  KLEOPATRA PLAJI – SEDİR ADASI – GELİBOLU ADASI – LACİVERT KOY

Sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında Gökova’ya doğru hareket ediyoruz. Evleriyle mimari ödül sahibi olan Akyaka’ya ulaşıyoruz, Azmak Çayı kenarında kısa molanın ardından Gökova Tekne Turumuza  (4. Tekne Turu) ( – Öğle Yemeği Dâhil) çıkıyoruz. Bu tekne turumuzda; Gelibolu Adası, İncekum, Sualtı Mağaraları, Lacivert Koy başlıca göreceğimiz yerler olacak. Bu noktalarda vereceğimiz yüzme molalarının ardından Sedir Adası’na gidiyoruz. Sedir Adası’nda dünyaca ünlü Kleopatra Plajı’nda verilen yüzme molamızın ardından Akyaka’ya geri dönüyoruz. Gökova Tekne Turu’na katılmayacak misafirlerimiz, yaklaşık 4 saat boyunca Akyaka Plajı’ndan denize girip; deniz, kum, güneş keyfi yapabilirler. Akyaka beldesinden bedenen ayrılırken ruhumuzu da Gökova Körfezi’nde bırakıyor ve dönüş yolculuğumuza başlıyoruz.Selçuk - İzmir - Manisa - Balıkesir - Bursa üzerinden İstanbul’a doğru hareket ediyoruz.

Sabah Kahvaltısı: Fethiye Pırlanta Otelinde veya Boncuk Otel alınacaktır.

Öğlen Yemeği: Gökova Tekne turuna katılacak misafirlerimiz teknede öğlen yemeği alacaktır. Fiyatın içindedir. Katılmayan misafirlerimiz Akyakada serbest olarak alabilir. (Son Gökova Tekne turu ekstradır.)

Akşam Yemeği: Güzergah üzerinde mola tesisinde alınacaktır.

6.GÜN: İSTANBUL   

İstanbul'a ulaşıyor ve bir başka Bzc Tur organizasyonunda buluşmak üzere, sizleri aldığımız noktalara bırakıyor ve üzülerek sizlerle vedalaşıyoruz. Hoşçakalın...

BZC TUR İLE LİKYA'YA NEDEN GİDELİM ?

Bzc Tur sizlere profesyonel rehberlik hizmeti sunar. Likya Fethiye turlarımızda bol bol yüzme turu ve mavi yolculuk turları mevcuttur. Kullandığım oteller iyi kalitede olup size en iyi hizmet sunmak için hazırlanmıştır. Bu turumuzun en büyük özelliği Demre Mavi Yolculuk Turu

Saklıkent sonrası en seveceğiniz yüzme molalı tekne turumuzdur.

 

Covid-19 Kapsamında Aldığımız Önlemler;

1- Turlarımızda hiçbir ayrıcalık gösterilmeksizin maske takılması zorunludur. Bu kuralın dışına çıkılması asla söz konusu değildir.

2- Turlarımızda araçlar %70 (yüzde yetmiş) kapasite ile kalkış yapacaktır. Bu kuralın dışına çıkılması asla söz konusu değildir.

3- Turlarımızda araçlarda sosyal mesafe kuralları doğrultusunda 1’er kişi olacak şekilde oturma planları oluşturulacaktır. Bu kuralın dışına çıkılması asla söz konusu değildir.

4- Turlarımızda araca binerken ve belirli aralıklarla misafirlerimizin ateş ölçümü yapılacaktır. Bu kuralın dışına çıkılması asla söz konusu değildir.

5- Araçlarımızda Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği şekilde dezenfektan işlemleri yapılacaktır. Bu kuralın dışına çıkılması asla söz konusu değildir.

6- Araçlarımızda kişiye özel paketlerde maske ve eldiven ücretsiz olarak verilecektir. Bu kuralın dışına çıkılması asla söz konusu değildir.

Kalkış Yerleri: 21:00 Bakırköy İncirli Alfemo Önü 21:30 Mecidiyeköy Teknosa Önü 22:30 Kadıköy Evlendirme Dairesi 23:30 Gebze Center 00:00 İzmit Perşembe Pazarı
PROGRAM
ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • İZMİT PERŞEMBE PAZARI (00:00)
  • İNCİRLİ ALFEMO ÖNÜ (21:00)
  • MECİDİYEKÖY TEKNOSA ÖNÜ (21:30)
  • KADIKÖY EVLENDİRME DAİRESİ (22:30)
  • GEBZE CENTER (23:30)
Notlar

İptal Şartları

Söğütlüçeşme Cad. Bulvar Çarşısı No:70 Kat:6 Kadıköy/İstanbul
0850 302 83 19


Bu çıktı 25.04.2024 20:30 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.