SELANİK TURU 1 Gece Tur Programı

 

SELANİK - KAVALA 1 GECE

 

İstanbul - Selanik

Cuma akşamı saat 21:00’de Kadıköy Evlendirme Dairesi önü , 21:30’da Mecidiyeköy Mado Pastanesi önü, 22:15 İncirli Ömür Plaza Önü hareketle Tekirdağ üzerinden İpsala’ya varış.

 

2.GÜN| Selanik

Gümrük ve pasaport işlemlerinin ardından Yunanistan’a giriş. Dedeağaç, Gümülcine, İskeçe, Kavala üzerinden yaklaşık 10 saat sürecek yolculuk sonrası Selanik’e varış. Ardından şehir turumuz başlıyor. Şehir turumuz esnasında ilk durağımız şehrin merkezinde, bulunduğu caddeye ismini vermiş Selanik'te ki en önemli kiliselerden biri olan Aya Dimitros kilisesi olacaktır. Bu güzel yapının ardından Aya Dimitros ile aynı cadde üzerinde bulunan Ulu Önder Atatürk'ün Evi(Türkiye Cumhuriyeti Selanik Başkonsolosluğu) Kordon, Beyaz Kule, Döner Kule, Fuar meydanı görülecek yerler arasındadır. Şehir turumuzun ardından Selanik’in cafeleri ile meşhur kordon boyunda kişisel aktivitelerinizi için serbest zaman verilecektir.Kordon’da yürüyüş yapıp cafelerde Yunanistan’ın meşhur kahvesi Frappe’nin tadına bakabilirsiniz.Serbest zamanın ardından otelimize hareket. Geceleme otelimizde. Akşam dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Taverna turuna katılabilirler.(Ekstra)

Taverna Turu Ekstra 50 €

 

3.GÜN

Selanik - Kavala - İskeçe - Gümülcine - Dedeağaç - İstanbul

Sabah kahvaltımızın ardından otelimizden ayrılarak Kavala’ya doğru hareket ediyoruz. Kavala turumuzun ardından İskeçe şehir turu, ardından Gümülcine’ye hareket. Gümülcine şehir turu ve Dedeağaç’a hareket. Dedeağaç şehir turumuzun ardından serbest zaman. Ardından İpsala sınır kapısına hareket Yunanistan Freeshop’unda yapacağımız alışveriş molamızın ardından Türk sınırına geçiş, Keşan ve Tekirdağ üzerinden akşam saatlerinde İstanbul’a varıyor ve bir başka BZCTUR organizasyonunda görüşmek üzere sizler ile vedalaşıyoruz.

 

Önemli

BU TUR İÇİN YOLCULARIMIZIN  SCHENGEN VİZESİ  ALMALARI GEREKMEKTEDİR. VİZE BAŞVURUSU İÇİN EN AZ 6 AY GEÇERLİ PASAPORT İLE ACENTAMIZDAN TEMİN EDEBİLECEĞİNİZ, VİZE İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR LİSTESİNDE BELİRTİLEN BELGELER GEREKMEKTEDİR. YEŞİL PASAPORT SAHİPLERİ İÇİN VİZE UYGULAMASI OLMAYIP, EN AZ 6 AY GEÇERLİ PASAPORT TAŞIMALARI YETERLİDİR. VİZELER SEYAHAT BAŞLANGICINDAN ÖNCE TÜRKİYE’DEKİ İLGİLİ KONSOLOSLUKLARDAN ALINMAK ZORUNDADIR. GİRİŞ YAPILAN ÜLKENİN SINIR KAPILARINDA VİZE ALINAMAZ. VİZE ALINMIŞ OLMASI O ÜLKEYE GİRİŞ YAPILABİLECEĞİ ANLAMINA GELMEZ. PASAPORT POLİSİ SİZİ ÜLKEYE SOKMAMA YETKİSİNE SAHİPTİR. BÖYLE BİR DURUMDA SORUMLULUK YOLCUYA AİTTİR.

 

 

Ücrete Dahil Olan Hizmetler

·         Lüks  otobüsleri ile ulaşım ve ikramlar

·         Selanik’te 1 gece belirlenecek otelde oda kahvaltı konaklama (Vergiler Dahil)

·         Tüm seyahat süresince profesyonel  Türkçe rehberlik hizmeti

·         Zorunlu Sigorta (Mesleki Sorumluluk )     

 

Ücrete Dahil Olmayan Hizmetler

·         Vize ücreti                                          : 180 €

·         Seyahat Sağlık Sigortası                         : 15 €

·         Yurtdışı Çıkış Harç Pulu                            :  150 TL

·         Bu bedel vergi ödemesi alan bankalara veya havalimanında açık ise vergi dairesi veznesine tur kalkışı öncesi yatırılmalıdır.

 

OTOBÜSLER:

(25 - 46 Kişi Sayılarında Kullanılır)
|MERCEDES Travego/Tourismo 46+1
|NEOPLAN Cityliner/Tourliner 46+1


MIDIBUSLER:

(17 - 24 Kişi Sayılarında Kullanılır)
|ISUZU TURKUAZ 31+1

MINIBUSLER:

 ( 16’ya kadar Kişi Sayılarında Kullanılır)
|VW VOLT  12+1
|VW CRAFTER  16+1

|MERCEDES SPRINTER 12+1 ve MERCEDES SPRINTER  16+1

Kalkış Yerleri: 21:00’te Kadıköy Evlendirme Dairesi önü 21:30’da Mecidiyeköy Mado Pastanesi önü, 22:15 İncirli Ömür Plaza Önü
PROGRAM
ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları

    Söğütlüçeşme Cad. Bulvar Çarşısı No:70 Kat:6 Kadıköy/İstanbul
    0850 302 83 19


    Bu çıktı 23.04.2024 13:13 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.